هدف این بخش پاسخ به سوالات احتمالی شماست

هر رور به مشترکین ساختمان هایی که درآن از سیستم های آبرسانی استفاده میشود افزوده میشه پس یک منبعی که درآن هر کس بتونه همه سوالات درخصوص خرید پمپ خانگی و یا اینکه علت اختلال های رایج در سیستم های آبرسانی از کجا نشات گرفته است و یا راه های حل مشکلات احتمالی شما چه خواهد بود.

این محتوا توسط تیم محتوایی تاسیسات سناتور تولید شده امیدوارم بتونه بهتون در این زمینه ا کمک بکنه

مهم‌ترین نکات در خرید پمپ آب خانگی

  پمپ آب خانگی نباید آلودگی صوتی ایجاد کند.
•    پمپ آب خانگی به شیوه‌ای طراحی‌شده باشد که بتواند در طول روز نیاز ساکنین ساختمان به آب را برطرف کند، بدون این‌که گرم یا دچار اختلال شود.
•    کم‌مصرف باشد و برق کمی مصرف کند.
•    قدرت پمپاژ خوبی داشته باشد به‌طوری‌که در دورترین نقطه ساختمان آب در دسترس باشد.

انواع پمپ آب خانگی کدام اند؟

ولتاژ پمپ های آب خانگی به 2 دسته اصلی سه فاز و تک فاز تقسیم می شود: که نوع سه فاز آنها دارای مصرف برق کمتری نسبت به تک فاز ها هستند، همچنین طول عمر بیشتری نیز دارند و از آنها در ساختمان هایی که دارای برق سه فاز هستند، استفاده می شوند .

پمپ های آب خانگی؛ اکثرا دارای بدنه ای از جنس چدن هستند که مقاومت بالایی در برابر آسیب های احتمالی دارند. یکی از فاکتورهای مهم انتخاب پمپ آب خانگی صدای آن است که به دو دسته کم صدا و پرصدا تقسیم می شود. بنابراین به هنگام انتخاب پمپ آب مناسب حتما این فاکتور را بر اساس میزان حساسیت خود، مد نظر قرار دهید. بطور کلی پمپ آب بشقابی و پمپ آب دو پروانه، پمپ هایی کم صدا محسوب می شوند.

کدام برند پمپ آب بهتر است؟

وجه تمایز کیفی پمپ های آب تکنولوژی تولید آنها می باشد.

این جمله به این معنا است که:

  • در اغلب پمپ آب های ساخت کشور ایتالیا و اروپایی راندمان برق مصرفی آنها از IE2 تا IE3 و یا بالاتر می باشد که باعث کاهش هزینه برق مصرفی می گردد و از راندمان بالاتری برخوردار است.
  • مهمترین فاکتور کیفی از لحاظ عملکرد و طول عمر پمپ آب می توان به نقطه کاری و در صد بازدهی در نظر گرفته شده برای کارکردن پمپ هنگام انتخاب و خرید پمپ آب اشاره کرد.

پیشنهاد کیفی

مشتریانی که قصد دارند هزینه بیشتری بکنند و پمپی با بهترین کیفیت بخریند به پیشنهاد متخصصین ما بهتره از پمپ های ایتالیایی استفاده بکنند.برند های زیادی وجود داره ولی با تجربه 15ساله تاسیسات سناتور به شما عزیزان پیشنهاد میکنیم پمپ برند سائر (saer)
استفاده بکنید و مطمن هستسم که از این پیشنهاد خیر خواهید دید 
فروشگاه سناتور نیز در لیست محصولا ت خود پمپ های سائر ایتالیا نیز دارد 
شما عزیزان میتوانید با مراجعه به بخش فروشگاهی این دسته پمپ را سفارش دهید

پیشنهاد اقتصادی

برای مشتریانی که برای خرید پمپ خانگی مسائل اقتصادی براشون ارجعیت داره پیشنهاد متخصصین تاسیسات سناتور پمپ های بشقابی 1 اسب الکتروژن میباشد.زیرا:

  • از نظر مقایسه قیمت به کیفیت گذینه اقتصادی است.
  • از نظر کیفیت کیفیت بسیارخوبی دارد.
  • 18 ماه گارانتی شرکتی حاکی از اطمینان شرکت به محصول تولید شده است.
نحوه صحیح نصب پمپ آب به چه صورت است؟

عمده مشکلات و دلیل خرابی پمپ آب مربوط به نصب می باشد که اگر نکات زیر در هنگام نصب رعایت شود به میزان قابل توجهی خرابی پمپ آب کاهش می یابد.

  • در هنگام نصب به NPSH پمپ دقت شود. ( به زبان ساده تر جریان ورودی آب به داخل پمپ، سوار بر پمپ باشد).
  • در ورودی پمپ حتی المقدور از زانو استفاده شود.
  • سایز ورودی آب به داخل پمپ برابر یا بزرگتر از سایز ورودی پمپ می باشد.
  • از شیر صافی در ورودی پمپ جهت جلوگیری از ورود املاح به داخل پمپ استفاده شود.
  • در خروجی پمپ آب از شیر یکطرفه جهت جلوگیری از برگشت آب به داخل پمپ استفاده شود
  • قبل از استارت اولیه پمپ را هواگیری کنید.
  • جهت چرخش الکتروموتور را چک کنید.
  • از تابلو فرمان یا سیستم های حفاظتی نظیر کنترل فاز و کنترل سطح جهت جلوگیری از نوسانات برق و خشک کارکردن پمپ آب استفاده شود.
نصب منبع آب بدون پمپ به چه صورت می باشد؟

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

آیای نصب پمپ بعد از کنتور کار درستی است؟

خیر،نصب پمپ بعد از مخزن به صورت تنها کار غیر استانداردی است. زیرا باعث افت فشار شبکه آبرسانی شهر میشود.
انجام این کار به صورت اصولی به این صورت است که بعد از کنتور باید  مخزن پلی اتیلن ذخیره قرار بدید. و بعد از مخزن از پمپ آب ، مخزن تحت فشار ، پرشر سویچ ،و… استفاده کنید

روش صحیح نصب و نگهداری منبع تحت فشار پمپ آب خانگی به چه صورت است؟
  • استفاده از شیر صافی در ورودی پمپ آب جهت جلوگیری از ورود ریز املاح به داخل پمپ مخزن که باعث پارگی تیوپ می گردد.
  • جهت جلوگیری از برگشت آب به داخل مخزن تحت فشار از شیر یکطرفه در خروجی پمپ استفاده شود.
  • میزان باد مخزن تحت فشار را در فواصل زمانی معین چک کنید.
علل خاموش شدن مکرر پمپ آب خانگی چیست؟

خاموش شدن مکرر پمپ آب دو علت دارد:‌

  • اگر برای ساختمان بالای سه طبقه از ست کنترل استفاده کنید به علت القایی بودن ست کنترل باعث عدم تشخیص صحیح افت فشار و در نهایت باعث عدم کارکرد صحیح پمپ آب می شود.
  • در مواقعی که از مخزن ذخیره آب برای تغذیه پمپ آب استفاده کنید نباید از ست کنترل استفاده کنید زیرا کارکرد صحیح ست کنترل مستلزم وجود فشار آب شهری می باشد. در حالیکه وقتی از مخزن ذخیره استفاده می کنید فشار آب شهری از بین رفته و باعث خلل در کارکرد صحیح ست کنترل می شود.

برای برطرف کردن چنین مشکلی پیشنهاد می شود از منبع تحت فشار و لوازم اتوماتیک به جای ست کنترل استفاده کنید. البته در نظر داشته باشید هنگامیکه از منبع تحت فشار هم استفاده می کنید باید در فواصل زمانی معین میزان باد مخزن تحت فشار را چک کنید زیرا عدم تنظیم باد مخزن نیز باعث استارت های لحظه ای پمپ آب می شود.

علائم نشتی لوله های آب چیست؟

یکی از علائم رایج نشتی لوله آب، روشن و خاموش شدن مکرر و لحظه ای پمپ آب می باشد در حالیکه هیچ یک از شیر فلکه های واحدها باز نمی باشد.

اگر پمپ بدون آب کار بکند چه میشود؟

چنانچه پمپ آب بعلت قطعی جریان آب خشک کار کند باعث بالا رفتن دمای داخل هوزینگ شده و نتیجه آن باعث خرابی مکانیکال سیل، پروانه پمپ آب، و در صورت کارکرد بیش از حد باعث سوختگی سیم پیچ پمپ آب می شود.

یکی از نشانه های خرابی پمپ آب بعلت خشک کار کردن، عدم پمپاژ آب و کاهش فشار آب در حین کار کردن پمپ آب میباشد.

برای جلوگیری از خشک کردن پمپ آب می توان از موارد زیر استفاده نمود:

1.اگر پمپ آب را مستقیما به آب شهری متصل می نمایید از ست کنترل برای خاموش و روشن کردن اتوماتیک استفاده کنید، زیرا ست کنترل به محض قطع شدن جریان آب، پمپ آب را خاموش می کند.

2.اگر از مخزن ذخیره آب استفاده می کنید برای جلوگیری از خشک کار کردن پمپ آب در مواقع قطعی آب و خالی بودن مخزن ذخیره آب از کنترل سطح و یا فلوسوئیچ (دبی سنج) استفاده کنید.

نحوه محاسبه پمپ آب خانگی چگونه است؟
در انتخاب پمپ آب خانگی عوامل متعددی تاثیرگذار می باشد. که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد: 
  • متراژ واحد مسکونی
  • تعداد واحد در هر طبقه
  • تعداد طبقات آپارتمان
  • مقدارمصرف آب
  • تعداد شیر آب و سرویس های بهداشتی
هد و دبی دو مولفه برای انتخاب پمپ می باشد که باید مقدار آن را بدانیم. به طور کلی دبی (Q) برای هر واحد، باید 250 L/hr در نظر گرفته شود. هد(H)هم مربوط به ارتفاع ساختمان می باشد.تعداد طبقات را در ارتفاع هر واحدضرب می کنیم و آن را به اضافه 35 متر (برای در نظر گرفتن افت فشار) می نماییم. عدد بدست آمده مقدار هد می باشد. برای مثال برای یک ساختمان 5 طبقه که طول هر طبقه 3 متر باشد هد به این صورت محاسبه می شود:
متر 50=35+15=3*5